Hurdan titta n hurdan massa tycker om n kungen Tinder

Hurdan titta n hurdan massa tycker om n kungen Tinder

Likes ar valutan i Tinder. Avgiftsfri anvandare inneha ett begransad storlek uppskattar per dag dom kan bruka. Prenumeranter age obegransade gillar. Det har ar dina “utgaende” gillar. Enar finns det “inkommande” tycker om fran dom som swiped direkt pa din framtoning. Det befinner sig arme foremal blir intressanta. Sa hurda kan du kika hur flertal anse du inneha villig Tinder i bagge riktningarna?

Tillsamman miljontals nyttjare i dom majoriteten lander ovanfor hela varlden befinner sig Tinder den obestridda kungen fran datingapps. Vissa beskyller det for att gamendating eller robotiserar det alternativ enkom skanke nagon perron darfor at vi skall bliv kanslomassigt krossade. Medans samtliga dessa grej kanske pa en datingsapp, ar det ej Tinders avsikt, ehur det kan besta nago beklamd bieffekt.

Tinder gillar

Den frikanna anvandaren som grans befinner si cirka hundra per dag. Savitt sjalv kan beratta befinner si det ingen nedrakning sa n kan inte nar som helst kunna hurda flertal fran din dagpenning n age anvant. Det har borde enbart minsann vara e bryderi forsavit n bor i ett bamse stad eller enkom sveper riktig kungen all for att leka numren spelet. Ifall detta befinner sig du kan nagon prenumeration villig Tinder Plus eller Tinder Gold besta i disciplin.

Dina uppskattar kommer att aterstallas ifall 12 timmar samt en paminnelse kommer att presentera nago nedrakningsklocka sasom berattar hur lange n maste vanta.

Att kugga ut tillsamman diggar https://brightwomen.net/venezuelanska-kvinnor/ befinner sig inte ett bamse faktum om ni haller ogonen gallande appen sam inneha fa talamod. Saken dar sluta gangen det blir e bekymmer befinner si forsavitt en sveper ratt villig de sam du kan ej botten up tillbaka. Lyckligtvis far ni vet e dett, skad tanken befinner sig fullkomligt molnfritt i ditt skalle dom narmaste 12 timmarna.

Tinder Plus-anvandare tillat obegransade diggar sa age inga sadana begransningar. Du kan gilla odl massa persone du vill utan att springa ut.

Tinder Gold-anvandare tillats ocksa obegransade tycker om men dom far aven ett annan attraherande rol. Dom tillat kika vem saso ager gillat do for de tyckte forsavitt do upprepa. Det har ar nagot pro en begynnelse pro do saso vill maximera produktiviteten gallande appen samt forspilla sa lite tidrym saso genomforbart.

Darborta brukar n onskan gilla e sam darefter bliva informerad forsavitt ett parti, kan Tinder Gold-anvandare betrakta vem som allareda gillat dom. De kan darnast bega ett valgrundat option om de vill passa do alternativt ick, innan do diggar det.

Da finns det Super Likes. Dessa befinner si for de lyckliga atnjuta saso nagon faktiskt gillar utseendet pa. Ni kommer att beskada nago anmalan ifall att nagon asbra tyckte forsavit dig i ditt profilflode skad icke vem. Nar du sveper, forsavitt n tittar nago bla asteris kungen ett profilkort, odla befinner sig saken dar personen sasom Super tyckte ifall de. Forsavit n sveper moderat villig dem odla kommer n att se ett matchskarm sasom anser “saken dar arme personen bra tyckte ifall de!”

Vem gillar vem?

Ifall n ej prenumererar gallande Tinder Gold kanner til n aldrig vem sasom tyckte ifall de tills du uppskattar dem. Appen tycker om att anordna det hemligt for att forsoka olagliga en genuint besked fran dej. Det vill enkom att ni sveper riktig kungen en saso ni sannerligen tittar ut sa att ni kan forstora chanserna pro din samt Tinders framgang.

Som namnts ovan, ifall du ponier op pengar pro Tinder Gold kan ni kika en nat av anvandare som redan gillat dej. Det har befinner sig det enda sattet for tillfallet att se vem som tyckte forsavit de kungen e kontinuerlig metod, inte me att ni matchas via att svepa de dar likasa. Det kan ses saso nago fordel skad det befinner sig blott ett tidsbesparare sam ingenting mer. Om personen swiped domstol villig dej sam n gillar utseendet pa dem, kommer du att anpassa likva.

Fordelen med Tinder Gold ar att n kan forhandsgranska allihopa sasom inneha gillat dej sam satta for dem ovanfor andra, eller satta for det ultimata fran dem sasom gillade de andra samtliga sasom gillade dig. Forsavitt ni ar nojd att ha atskilliga saker absolut!

Forsavitt du ar nagon kortlivad konsument bruten Tinder kan det gratis kontot duga. Forsavit du bor i e grandios tu med flertal konsument alternativt foredrar att agera numren lockton och svep bums pa all, tvingas n subskriber. Oavsett va sasom astadkomme Tinder och baksida av underben sasom astadkommer matchar odl befinner si det anvandbart att vara medveten om ackurat hurda do funka.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *