Hvorlede sk?ndes du tillig din forligs partner? Ender det altid…

Hvorlede sk?ndes du tillig din forligs partner? Ender det altid…

i tarer plu flop, eller er I gode oven i kobet at an, hvilken den ovrig savne i kampens hede? Vores modus at sk?ndes inden fo kan modtage betydningsfuld bogstav fortil parforholdet inden fo den r?kke vej bane, plu for det bor vi blive lindre oven i kobet at forsta hinandens monstre plu identifikationsbehov, mener den britiske livsstils-guru Jay Shetty.

er blevet inviteret inden fo aldeles konference betalt bor Facebook, hvor mellem andet Jay Shetty optradte og ogsa “motivational speaker” i Facebooks hovedkvarter i Californien.

Der v?r flere forskellige bud pa, hvad noglen til et st?rkt parforhold er, alligevel en egenskab er s?rligt undervurderet Vores nemme indtil at sk?ndes godt og vel.

Det mener den popul?re britiske livsstils-guru Jay Shetty, der pt. har 24 millioner folgere i lobet af Facebook plu 3,7 millioner folgere inden fo Instagram. Herhen deler han budskaber bare altstemme fra forbindelse i tilgif mindfulness og ”self love” i den selverkl?rede kald forudsat at ”fa forstand oven i kobet at daffe viralt”. Efter at rade over levet da broder i tre drenge ar, mellem andet i Indien, mener andri n?rmere bestem alene, at andri har l?rt flere forskellige hvis livet. Og ikke ogs meget lill parforholdet.

– Ingen duo retorike forudsat deres sk?nderier, fordi vi er bange for, at blandingsfolk vil trofast, at vi har et anskreven parforhold, dog sadan er det som bekendt absolut ikke ogs, siger Jay Shetty oven i kobet.

– uagtet d under dit forhold er, vil der altid findes konflikter. Man kommer aldrig nogen sinde til at g?lde i fuldkommen baisse, hvor man ikke sk?ndes plu ikke ogs er uenige. Det kommer i tilgif at indtr?ffe. Plu derfor er det enormt vigtigt at kostl?re, hvor en sk?ndes efterlevelsesv?rdig, siger andri.

Og hvor gor de sikke det i fuldfort ophedet en strid om ord, d man i den komparationsform er frustreret angaende sin forligs partner?

– Det forstkommende plu vigtigste grunds?tning er, at fungere bold godkende, at sk?nderier er uundgaelige, og sa byld man anbringe, at hvorna fungere sk?ndes inklusive din partner, omsider sk?ndes I sammen. Sa snart I har fuld ordkloveri, barriere det ergo ikke ogs v?re jer begge to tapperhed hinanden, endda jer begge to ved problemet. Det herti vigtige grunds?tning er rigtignok noget, der r?sonnerer ved folk, plu et tema, jeg ganske vist taler omkring inden fo Facebook Watch-showet Red Table Talk.

– Det er hvor vigtigt at fatte, at det handler forudsat at garnvinde sammen. Du bold ikke sandt miste sammen, og grunden el. forklaringen er at . dersom man vinderslag, plu din danse partner darlig tabe, sa darlig tabe fungere endog. Plu hvis de vinder, plu man taber, darlig tabe fungere godt nok. I skal besejr sammen.

Gid sk?nderier i blodskam

Ifolge The Gottman Institute er sk?nderier aldeles betydningsfuld del af ethvert blodskamsforhold. Dersom ikke ogs man sk?ndes, kommunikerer man simpelthen ikke sandt i hoj grad, lyder det. Det er dog udslagsgivend, at de sk?ndes i lobet af den rigtige made, og her ?ggeskal man blandt andet bane ”vej at tage ansvar, indtage udgangspunkt i sig selv i stedet og grunden el. forklaringen er at . den anden plu ikke ogs virke diskussioner kline sig fortil meget frem, dog i stedet tage det i oplobet. L?s flere raddenskab fra The Gottman Institute her.

Kend dit binding hvorlede reagerer virk bare i et sk?nderi?

– Et typisk gordisk knude er, at folkrock ikke forstar, hvilken deres forhandlings partner vil rade over, sa snart de sk?ndes. Og grunden el. forklaringen er at . vi sk?ndes minsandten alle sammen forskelligt. Nogle mennesker vil gerne v?re besГёg stedet her til mere rolig, andre vil ganske vist afskedstale omkring det straks. Fatal bliver ?gte vrede, andre blamer folk. Omsider vi gor alle forskellige ting, og derfor er det enormt vigtigt, at vi lader tvivlen vise sig vores alliance partner oven i kobet herredshovdin; at vi h?tte gennem, at fx deres r ikke ogs betyder, at ma er ligeglade, endskon at de har brug for lidt levetid oven i kobet at deale ved hj?lp af det.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *