The Makings of a Great Tinder Bio

The Makings of a Great Tinder Bio

Tinder ar utan tvekan den mest populara sociala appen fokuserad gallande dejting. Konkurrensen ar sa bunt att varje liten sak kan valja mellan ett vanster- och ett hoger-svep. Till och med nagot sa spartanskt som en valskriven biografi kan avsevart forfina dina chanser att ringa en hogersvepning.

Sang oss plocka en narmare snegla gallande hur de basta kvinnliga Tinder-biosen skapades och hur du kommer pa en sjalv.

Spelar bio faktiskt nagon roll?

Tja, det forsta nagon ser nar din profil dyker upp i deras stromning ar ditt profilfoto. Att ha ett valgjordt kvalitetsfoto kommer alldenstund forsakra sig om att din potentiella dejt sveper riktig. Ifall du svepte dem riktigt, inneha du en matchning.

Efter den forsta matchen kommer andra bilder konungen din profil och din biografi in i bilden. Under tiden en entusiasmerande biografi i snitt ar viktigare forut kvinnor, uppmar hanar ocksa va som skrivs i en kvinnas biografi efter matchen.

I en procent av fallen ar det exakt bion som avgjorde odet forut ett potentiellt par. En bio pa din profil ger dig en tillfalle att anfora nagot mer ifall dig sjalv och representera dig sjalv i basta mojliga lyse.

Kungen samma satt ger din bio dina potentiella matchningar en bra tillfalle att ringa en glimt fran vem personen utom bilden ar. Detta ar sarskilt centralt ifall de ar gallande staketet; en snyggt sammansatt bio kan ringa forlagga dem mot dig. A andra sidan kan en flum skriven jambordig beredvilligt forfolja bort dem.

Slutligen ar Tinder ett stoj som vi allihopa vill besta sa framgangsrika vi kan. Sa ta tag i de 500 indikator som star till ditt forfogande forut att folja med den basta biografin du kan och maximera dina chanser for att dra para at hoger.

Baksida fran underben sager det ifall dig?

Du bor tanka kungen din Tinder-profil som din introduktion till en potentiell dejt. Biografin representerar de forsta orden som nagon kommer att lasa efter att de har sett din profilbild. Saledes ar det betydelsefullt att komponera det efter din drag och vara ditt sanna sjalv.

Din bio kan avsloja sa lite som din nationalitet och alder, och det ar helt OK ifall du ar svarovertalad att avdela dina djupare tankar om Star Wars, mansklighetens futurum och livet i allmanhet. A andra sidan kan du experimentera summera va du star forut, vad dina ideal ar eller baksida av underben du tycker ifall karlek Ungern kvinnor Г¤ktenskap uppgivna i 500 indikation.

Detta beror sannerligen gallande dig, din maner och preferenser. Det viktigaste arme ar att din biografi ej ljuger eller representerar dig i felaktigt blond.

I och med bion ar en nodvandig post i din Tinder-strategilada, bor du fundera ordentligt innan du lagger upp den. I de foljande avsnitten kommer vi portratt att diskutera prylar att tanka pa. Forst tar vi upp de saker du kanske vill ha med och sedan foremal du bor kringga. Presentera oss dyka djupare in i skapandet fran en fullgod Tinder-bio.

Don att inberakna i din bio

Forst och framst, skriv nagot. Det inneha hant fler ganger an man kan rakna att ett potentiellt hogersvep nekades darfor en forsvunnen bio. Sanningen att prata, kvinnor ar ofta mer benagna att svepa vanster pa underlag fran en tom bio an hanar.

Ehuru du bara har 500 omen, bor du anordna din bio fokuserad. Om du vill redogora nagot mer ifall dig sjalv forut andra, inberakna bara en handfull fran de viktigaste sakerna. Till foredome musikgenrer du lyssnar gallande, favoritfilmer eller hobbyer. Du kan ocksa valja ett kvick citat fran din favoritfiktiva pragel, forfattare eller filosof. Djupare och tankevackande citat kan aven tajma.

Du bor ocksa besta rattfram. Du skulle bli forbluffad ovanfor hur flertal som riktig tycker att sanning och sjalvfortroende ar mer tilltalande an utseendet. Sa ifall du ar en rattfram och sjalvsaker person, oforetagsam det skina genom din bio. Mjalthugg det naturligt och hanfora de potentiella matchningarna med din djarva bio.

Kreativitet ar ett fran de storsta afrodisiakum som manskligheten kanner till. Det ar darfor kreativa folk och artister har folk som gnaller ovanfor dem all de an gar. Forsok att askadliggora din kreativa sida. Namn bloggen du skriver eller dina origamikunskaper. Ifall du spelar ett instrument, sag det.

Mystik ar en fran de viktigaste ingredienserna i romantik. Du bor demaskera till fyllest pro att kittla deras saga, men inte till fyllest for att ha ihjal deras engagemang. I och med teckengransen ar 500 indikator, ar din basta insats att halla sig under 250. En biografi bor besta underlang och koncist.

Slutligen bor du fardigstalla din bio med en slags uppmaning. Du kan stalla en be ifall nagot till lasarna och servera in dem att ge dig ett losning via chatten.

Mojang att kringga

Det finns aven foremal du bor kringga och avsta fran nar du komponerar din Tinder-bio. Det forsta att avstyra ar tom bio. Det gor din profil mindre attraktiv och folk kan missta dig pro en havskatt.

Darefter bor din biografi inte kvarvara fran en rad adjektiv. Undvik bios som bubblig, vanlig, taltrangd, oppensinnad. Darjamte ifall det ar battre an inte ett dyft, kan den har typen av bio inte rattmatig fanga eller konungen exakt satt presentera nagons personlighet.

Dartill bor du ej kliva den fina gransen mellan att vara sjalvsaker och att besta forkastlig. Det betyder att du aldrig amna vara fornedrande och arrogant i din bio. Likasa bor du undfly svordomar, darfor det ej ar ett indikator pa sjalvfortroende utan pa elakhet.

Undvik att utnyttja all tillgangliga 500 marke for att undvika att forete som nagon som ej vet nar den amna lagg av kackla. En bio pa 500 ord kan samt signalera att agaren fran profilen ar egenkar och enkom bryr sig ifall sig sjalv.

Hur man lagger upp en bio

  1. Igangsattning Tinder-appen fran din telefon eller surfplattas startskarm.
  2. Ifall du inte redan ar inloggad ar det dags att alstra det genast.
  3. Nar huvudskarmen oppnas bor du pragla pa din profilikon. Den finns langst upp konungen skarmen.
  4. Klicka darefter gallande ikonerna Redigera info eller penna forut att folja at din profils meny.
  5. Scrolla ner till avsnittet Om.
  6. Tryck pa textrutan.
  7. Skriv din bio.
  8. Din bio kommer att uppdateras nar du stanger textrutan.

Till bio eller inte till bio

Svaret konungen denna forfragan ar alltid ”till bio.” Med en bio slipper du att misstas pro en havskatt och en blasa. Tillika kan en valkomponerad bio forstora din hoger sveppoang med stor marginal. Den ska besta entusiasmerande, hederligt och foto.

Inneha du en entusiasmerande Tinder-bio, eller antaga du att du kan forfina den? Ifall du inneha nagra tips forut en bra Tinder-bio som vi inneha missat, skilja dem i kommentarsfaltet nedan.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *