Hur man menar upp din Tinder Gold-prenumeration

Hur man menar upp din Tinder Gold-prenumeration

Tinder Gold ar blott en fran majoritet betalfunktioner som erbjuds fran varldens mest populara dejtingapp, Tinder. Oavsett ifall du letar efter nagot allvar eller nagot avslappnat aga Tinder Gold manga funktioner utformade pro att skapa det lattare att atnjuta matchningar.

Om du funderar konungen att avblasa din Tinder Gold-prenumeration fran nagon motiv, kommer denna TechJunkie-handledning att introducera dig hur du avbryter din Tinder Gold-prenumeration och ser till att du inte kommer att debiteras for en automatisk fornyelse.

Tinder Plus vs Tinder Gold

Tinder erbjuder majoritet prenumerationsnivaer, som alla ger dig plus formaner och tjanster forut att gora Tinder till en battre upplevelse.

Tinder Gold har flest funktioner, med den vardefulla ”Se vem som tycker om dig”-funktionen utover all standardfunktioner i Tinder Plus. Denna extra funktion later dig kika vem som uppskattar dig innan du sveper gallande dem, vilket later dig besta selektiv i vem du sveper gallande.

Den arme funktionen ar dock ej billig: priserna pro Tinder Gold kan vara sa laga som $15 per manad, $10 per manad i 6 manader eller $8 per manad i 12 manader. Till diskrepans fran de flesta andra tjanster erbjuder Tinder en stupande rabatt pro langre ataganden, vilket tvingar dig att forbruka deras app mer och mer.

Tinder Plus ar den lagre nivan fran premium Tinder, och erbjuder flertal fran funktionerna i Tinder Gold till ett billigare tariff – oftast $2-3 mindre an priset du betalar forut guld.

Tinder Plus aga sin personlig upprakning med anvandbara funktioner, medraknad obegransade likes, skolja retur och plus superlikes pro att hjalpa dig att en aning andra anvandares uppt mojligheten att forstarka din egen profil eller stationera dig varje som helst i varlden, vilket simma kan spruta till anvandning nar du forsoker plocka dig ut och finn nagra nya matchningar

Hur avbryter jag uppsyn Tinder Gold-prenumeration?

Ifall du redan prenumererar pa Tinder Gold eller Tinder Plus och inte tycker att det ar sa anvandbart ar det spartanskt att nedgradera ditt abonnemang. Du kommer att bi behalla dina premiumfunktioner till slutet fran den faktureringsperioden, da din app atergar till gratisversionen, sa att du till och med far en kanning epok att faststalla dig pro om du verkligen vill nedgradera eller ej.

Tinder fakturerar dig inte direkt, utan valjer istallet att handha betalningar via Google Play Store och Apple App Store. Darfor det, ifall du vill avblasa eller forvranga din prenumeration, ar det sa spartanskt som att navigera till appbutiken och framstalla det dar.

Ifall du anvander en Android-enhet gar du via Google Play affar forut att fornya ditt Tinder Gold-konto, under tiden ifall du ar en Apple iPhone-anvandare kommer du att anvanda Apple Store.

Avbryt Tinder Gold pa Android

Du kan sluta ditt Tinder Gold-prenumeration med din Android-telefon gallande bara ett par sekunder via Google Play affar. Folj enbart instruktionerna nedan sa far du din prenumeration fardig gallande nolltid.

  1. Oppna Google Play Affar
  2. Tryck konungen tre takter langst upp till vanster
  3. Valj Prenumerationer fran vanstermenyn
  4. Valj tinder i listan over appar
  5. Valj Avbryt eller Saga upp
  6. Forsakra din avbokning nar du uppmanas

Varnas pro att du inte kommer att aterbetalas pro nagon partiell anvand era med denna forfarande. Detta avbryter blott eventuella framtida prenumerationer tills du prenumererar igen.

  1. Navigera till Google Play och logga in kungen ditt konto
  2. Valj Prenumerationer fran vanstermenyn
  3. Valj tinder i mittrutan och valj handha

Avbryt Tinder Gold gallande iOS

Ifall du anvander Tinder gallande en iPhone eller en annan Apple-enhet, maste du skrida over till App Store pro att gora andringar i din betalda prenumeration.

Ifall skjutreglaget ar installt kungen automatisk uppdatering, stanger du fran det pro att undvika forestaende betalningar. Ifall du ej ser skjutreglaget kan det besta inaktiverat eller redan avstangt i iTunes. Pro faktureringsfragor kan du stadse kontakta Apple Support.

Avbryt Tinder Gold Online

Ifall du anvander Tinder Online kommer du ej att kunna forbruka en appbutik for att avsluta Tinder Gold. Istallet tvungen du ga till Tinder-webbplatsen forut att fardigstalla din prenumeration.

Omigen, du Colombiansk chattwebbplats kommer aven fortsattningsvis att ha genomsnittlig till Tinder Gold fram till slutet av den betalda perioden enar du kommer att aterga till gratisversionen.

Vanliga fragor

Tyvarr utfor Tinder det ej forsiktig att begripa detaljerna i avbokningen sa vi inneha inkluderat svaren pa dina vanligaste fragor i det inneha avsnittet.

Hur kan sjalv ta reda pa var sjalv registrerade mig forut Tinder Gold?

Det arme ar en himla vanlig be ifall nagot. Som namnts ovanfor kan du inregistrera dig pro Tinder via Apple, Google Play eller sjalva Tinder-appen. Lyckligtvis finns det en frank tillvagagangssatt som hjalper dig att ta reda pa varje du ursprungligen registrerade dig.

Forst plikt du finn e-postbekraftelsen du fick nar du forst registrerade dig. Anvand bara sokfaltet i din e-postklient och skriv ”Tinder Confirmation” eller nagot som paverkar. Dra para upp bekraftelsenumret.

Ifall bekraftelsenumret borjar med MK betyder det att du har registrerat dig med ditt Apple-konto. Om det borjar med GPA inneha du registrerat dig med ditt Google Play-konto. TNDR i inledning fran bekraftelsenumret indikerar att du registrerade dig i Tinder-appen.

Sjalv kan ej beratta upp uppsyn prenumeration. Baksida fran underben mer kan jag shoppa?

Manga brukare inneha rapporterat problem med att separation forsvinna prenumerationer. Oavsett ifall ditt smavaxt inneha gatt ut och alternativet ej visas eller ifall du avbrot prenumerationen och du fortfarande debiterades, anvand den arme lanken pro att kontakta Tinders kundsupportteam.

Det ar bast att medfora en skarmdump ifall mojligt, men fyll i formularet och posta in din yrkande ifall handrackning. Du kommer att lite ett e-postmeddelande med annu fler instruktioner och beslut.

Slutgiltiga tankar

Tinder Gold erbjuder mycket fran fantastiska funktioner for att stilla konsument att forbattra sin upplevelse och finn fler matchningar. Men ifall du redan inneha hittat riktigt matchning, inte far fler matchningar a vanligt eller enbart ar redo att ga framat fran Tinder, enar ar det bra att kanna till hur du avbryter ditt abonnemang. I i Genom att avga upp bakom stegen ovanfor kommer du att kunna fardigstalla din prenumeration och ga framat fran Tinder gallande nolltid.

Ar Tinder Gold vart priset du betalar for haiti kvinnor det? Tyckte du att det varje mattlig att framfora upp Tinder Gold nar du forsokte? Redogora pro oss ifall dina erfarenheter fran Tinder Gold i en not nedan!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *